haken en zo workshops

En dan …………….

Mensen enthousiast maken om creatief bezig te zijn, dat is mijn streven! Daarom heb ik nu de stap gewaagd om van mijn hobby mijn beroep te maken: cursussen en workshops geven met als rode draad: draad

 

Na mijn opleiding docent handvaardigheid en textiel kon ik niet het werk vinden wat mij aanstond in deze bedrijfstak. Uiteindelijk ben ik na vele omzwervingen van detailhandel en administratief werk in de WW terecht gekomen. Het moment om het roer om te gooien.

Wat kan Haken en Zo Workshops u bieden: Leren creatief te zijn met allerlei "draadtechnieken". Elke techniek waar draad aan te pas komt zoals haken, breien, macramé, kleding maken, weven, kaart weven enz.

Elke techniek heeft zo zijn specifieke kenmerken. Het einddoel kan een gebruiksvoorwerp zijn maar ook vrije vormgeving is een mogelijkheid.

Het plezier in het creëren staat voorop.

 

Ik hoop veel mensen enthousiast te kunnen maken voor het werken met draad.

 

Graag tot ziens bij een van mijn cursussen, workshops of in de webshop

 

Ilse Tielen

 

Goede ideeën ontstaan door creatief denken!